מטיילים הרבה בשמש? אין כמו ארוחה בשרית טובה בשטח

חודשי האביב והקיץ הם הזמן המתאים ביותר לארוז את המשפחה או החברים לארוחה בשרית טובה בשטח.

אין דבר יותר מהנה מהרגע הזה שבו כולם יודעים שהבשרים מוכנים ואפשר להתיישב לאכול.

אבל רגע לפני שהבשרים מוכנים, קצת לפני שהבטן תקרקר לכם אי שם בין העצים, ליד מקור המים או בתוך החורשה, אתם צריכים לחשוב על תוספות

אפשריות להגיש לצד הבשר שיתחמם על הגריל.

בשורות הבאות אספנו עבורכם כמה אפשרויות לתוספות משביעות וטעימות שילוו את ארוחת הבשרים שלכם בשטח.

אין זה משנה אם בחרתם בגריל פחמים או גריל גז, העיקר שתבחרו באפשרות הנכונה ביותר – בארוחה בשרית.

 

להלן התוספות שכדאי לכם להכין כדי שתהיה לכם ארוחה בשרית טובה באמת בשטח:

שיפוד ירקות על הגריל

זו האפשרות המועדפת על חברי המערכת שלנו. הרי מי לא אוהב ירקות על הגריל? בצל, פלפל, עגבנייה, פטריות ומה לא. אנו מציעים את האפשרות הזו בידיעה שגם מי שבררן בירקות, ימצא לפחות ירק אחד שחביב עליו במיוחד. אנו ממליצים שלא לנסות להכין את השיפוד על האש במדורה, דבר שלעיתים אנשים בוחרים לעשות כדי להימנע מסחיבה של גריל לשטח. אם אין לכם גריל כרגע, אנו ממליצים להתייעץ עם חבר או קרוב משפחה שמומחה בתחום כדי שזה יסייע לכם בכל הנוגע לעניין של בחירת גריל פחמים מקצועי כדי שתדעו שבחרתם נכון.

 

אורז עם תוספות

בשביל התוספת הזו וזו שאחריה, אתם צריכים להביא מראש גזיה וסיר.
כדי להכין את האורז, תצטרכו להצטייד גם בבקבוקי מים ושקית אורז גדולה.
כאן מתאפשר לכם להיות יצירתיים. אתם יכולים להכין אורז עם כל מיני תוספות, העניין נתון לבחירתכם. להלן סוגי התוספות המומלצים:

  • שקדים פרוסים
  • צימוקים
  • תבלין מיוחד לאורז עם תוספות

 

פסטה

כפי שנכתב קודם לכן, כדי להכין פסטה, אתם צריכים גזיה, סיר ומים. בנוסף, כדאי שתכינו מראש כמה שקיות פסטה בהתאם למספר הסועדים.
גם כשמדובר בפסטה, ניתן לבחור במגוון רחב של תוספות בהתאם לרצונכם. להלן התוספות המומלצות:

  • רסק עגבניות וטונה
  • רסק עגבניות ובצל
  • שמן זית וברוקולי
  • שמן זית וזיתים
  • קרם קוקוס ובטטה
  • קרם קוקוס ובצל ועוד

 

אלו שלושת התוספות שאנו מציעים לכם להכין לצד הבשרים כדי שתהיה לכם ארוחה טובה ומשביעה בשטח. אם אתם מכינים ארוחה גדולה, דעו שתמיד אפשר בשתיים או יותר מהאפשרויות שהצענו לכם מראש. הרי כל אחת מהן קלה ומהירה להכנה, ואם יש הרבה אנשים מסביבכם, כדאי שתגוונו את השולחן כדי שכל אחד יוכל לבחור באפשרות המועדפת עליו.
שימו לב שההצעות שלנו מותאמות לארוחה שנערכת ביום קיץ חם, ובכל זאת, כדאי לשמור על התוספות במקום מוצל הרחק משמש ישירה.

 

סוגים שונים של בשרים

תוכן העניינים:

נהנתם מהכתבה? שתפו אותה בקליק!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

כתבות נוספות שאולי תאהבו

נתח בשר
מידע והמלצות לתייר
המסעדות המומלצות ביותר באילת !

כל חופשה טובה חייבת לכלול בתוכה חוויה קולינרית עשירה ומשובחת. אילת ידועה במסעדות המצוינות והמגוונות שלה – מסעדת בשר, דגים, בית קפה, מסעדות כשרות ועוד.

לכתבה »